duminică, 31 ianuarie 2010

De ce sa....?

Prin meseria pe care o practic am apucat sa vad multa lume prin cluburi , de la oameni trecuti de varsta a doua la copii insotiti de parinti.
Eu nu inteleg cateva lucruri. De ce sa iti pui ochelari pe ochi in discoteca daca dea-bea vezi cu ochiul liber? De ce sa te sui pe masa si sa incepi sa te dezbraci (barbat fiind) pe melodiile lui Grasu xxl? De ce sa bei pana sa ajungi sa dormi pe canapea sau pe jos? De ce sa vii in club doar ca sa cauti scandal si sa te bati ca un dezaxat in fata femeilor? De ce sa dansezi pe hip hop ca un manelist? De ce doar in club te cheama Fabiano , John sau Ricky? De ce ai porecla gen Bullet sau Mafia? Eu intelg...ai avut o saptamana grea , profesorii/sefii ti-au frecat creierii toata saptamana , vii in club sa te distrezi , sa iti incarci bateriile dar de ce vii la bar si imi zici : "Sa moara fratioarele mele daca nu-mi dai o bere" ? Si nu , nu o spun doar tiganii.
Ma simt ciudat cand vad oameni dormind pe canapea sau cazand de pe scaun dupa un cocktail facut cu mana mea :)). Tot timpul zic ca am cam exagerat cu alcoolul.

Nenorocirea este cand se ajunge de la asta
















La asta.

O concluzie : Don't Drink & Drive

2 pareri:

Bianca spunea...

Nu stiu momentan sa iti raspund la toate intrebarile astea dar un lucru stiu cert. Consecinta lor este existenta de azi a pitipoancei si a cocalarului...din pacate (de ar fi pe cale de disparitie...)

David spunea...

Chestia e ca poate intra cu masina un cretin beat si te omoara....

Trimiteți un comentariu