luni, 19 aprilie 2010

Culturescape

Unu. Am auzit la tv ca formatia vocal-instrumentala Pokemon (daca va puteti imagina asa ceva...) inregistreaza in studioul lui Bogdan de la Voltaj.

Daca nu ati vazut deja in formatia Pokemon sunt 5-6 hidosi in jur de 30-40 de ani imbracati intr-un roz violent si gretos. Printre nenumaratele hituri produse de geniul posesorilor de burta de bere se numara si coveruri gen Buzele tale doua petale , pumnii mei minte nu are si dusmanii ma dusmaneste.

Doi. Puya , din bad boy s-a transformat intr-un trubadur , un Ricky Martin varianta fara par si cu orientari sexuale oarecum normale (cred).
De la "pune-i la pamant" a ajuns la duete cu Keo sau Kamelia si aparitii in serialul State de Romania . Ca rasplata a zis nasoale de romanii care se uita la " Tiganii de pe teveu " intr-o melodie devenita hit din motive care nu le cunosc si nici nu vreau sa le aflu.

Trei. Cheloo dupa ce a fost intrebat de reactia fanilor lui la colaborarea sa cu Smiley a zis un rece si direct " Ma doare in palarie de fanii mei " .
E stilul lui , ma asteptam la raspunsul asta. E si vorba " Nu poti fi geniu pe burta goala ".

Patru. M-as apuca de cantat niste romante sau melodii de inima albastra , in duet cu trupa Ralsa sau sa fiu componentul masculin al trupei Trident , dar fara blugi ostentativi.

3 pareri:

Bianca spunea...

Cred ca la noi in tara sunt cele mai nereusite trupe din lume...Iar Pokemonii aia...sunt cap de lista:|

David spunea...

aia sunt tot ce iti doresti de la viata:))

Bianca spunea...

Truuuue :)))))

Trimiteți un comentariu