marți, 16 februarie 2010

Melteanul la casa omului part. 1

Am prea multe de zis despre meltenii conjugali de apartament dar am sa fac cateva categorii.

Partea 1. Meltenii in stilul liber

De cand ma stiu nu am putut vedea cum isi bate cate un meltean sotia sau iubita.
Urasc violenta de genul asta , nu suport sa vad femeie batuta sau plangand pentru ca pur si simplu mi se rupe inima. M-am si bagat de cateva ori sa despart niste batausi in stare conjugala dar de ficare data mi-am luat-o de la amandoi , deci am renuntat la actul meu de eroism.
Nu am inteles nici o data exprimarea lor de masculinitate , daca te crezi Rocky Balboa sau Peter Pan (pentru cei mai tineri) de ce nu te iei de coarne cu cineva pe masura ta , de ce sa dai intr-o femeie ? Nu cred ca toate sunt ca Nikita sa poata sa iti zica " SA MOARA MA-TA SARACIEEE " (am citat , da??:))

Am avut un vecin cretin care isi batea femeia in fiecare seara si timp de 20 de ani nu a putut sa dea divort de meltean gasind scuza " ne leaga copii " ... dar cred ca nici lor nu le place sa vada cum ii da prostul familiei cu pumnii in ea ca disperatul.

Dar , una peste alta , tot timpul mi-a placut sa vad barbat batut de consoarta in ultimul hal. Mi-a umplut inima de fericire de fiecare data cand am vazut cate o femeie la 100 de kg batand la un sot luat in freza de la alcool cu tact si determinare.

Am gasit si niste filmulete foarte tari pe net si sper sa luati niste lectii de auto aparare:))








Hai ca se poate!! Tot ce trebuie sa ai este un iubit de 30 de kg cu hainele ude si niste porniri excesiv de violente:)) E greu?

2 pareri:

Anonim spunea...

Desi sunt fata sunt total de acord cu tine....Aceasi fericire o simt si eu cand vad ca o femeie bate un barbat...Cred ca daca as fi intr-o astfel de situatie nu m-as abtine sa nu dau si eu...chiar mai tare!;))
Din pacate eu am vazut in propria-mi familie astfel de scene(tata o batea pe mama),si nu doresc nimanui sa vada asa ceva...E greu pt un copil...Si ea a avut acelasi raspuns cand i-am zis sa-l lase pe tata:"ee s-aveti si voi un tata"...poi decat cu unul asa prefer fara...dar nu m-a inteles....Acum sunt plecata de acasa si vb foarte rar cu tatal meu.Mama e si ea plecata...Macar nu mai are cine sa dea in ea...
Scuze pt comentariul atat de lung,dar cititindu-ti postul, m-au napadit amintirile...
Numai bine.
La comentati ca:...nu am cont niciunde acolo,asa ca am ales anonim dar nu sunt chiar anonima(ma numesc Cristina)

David spunea...

Cristina , nu ai de ce sa iti ceri scuze , chiar imi face placere sa citesc comentariile vizitatorilor.
Si eu vorbesc din experienta ... deh...ce face alcoolul din barbati , dar m-am pus intr-e ei si nu l-am lasat sa se atinga de maicamea. Sunt baiat , sunt mai mare...si de frica nu a atinso pe maicamea nici cu o palma.
Asta e , ce puteam face...sper sa fie din ce in ce mai putini batausi. Altceva ce putem face?

Te mai astept pe aici :)

Trimiteți un comentariu